Ads

Wednesday, February 22, 2017

Car Photoshoot

Salam sejahtera semua.. lama dah tak mengepos kat sini.. kali ni nak share pasai photoshoot kereta ja.. hehe.. sapa2 yang berkenan boleh la hubungi saya.. mana la tau nak bergambar dgn kereta anda dengan menggunakan khidmat photographer professional selain dari kamera handphone je.. hahaha..


Photographer: Mior 1001kenangan
Berminat dengan perkhidmatan kami?
Anda semua dijemput untuk mengisi borang di SINI
atau hubungi:
Mior | 0125755471 | mior1001kenangan@gmail.com
whatsapp












Monday, December 19, 2016

Kids Photography

Salam sikit...
Lama dah rasanya tak post kat sini... skrg saya aktif semula lah... kali ni saya nk share tentang kids photography.. kalau berminat bolehlah hubungi saya klu nak saya shoot gmbar anak2 anda yg comel tu... RM100 ja utk 2 jam sesi penggambaran.. hehe..



 

Monday, July 27, 2015

Suhaimi + Safuraa: The Intro



Photographer: Mior 1001kenangan
Berminat dengan perkhidmatan kami?
Anda semua dijemput untuk mengisi borang di SINI
atau hubungi:
Mior | 0125755471 | mior1001kenangan@gmail.com
whatsapp | telegram | LINE | wechat












Thursday, July 2, 2015

Akif + Lin : : The Solemnization




Photographer: Mior 1001kenangan
Berminat dengan perkhidmatan kami?
Anda semua dijemput untuk mengisi borang di SINI
atau hubungi:
Mior | 0125755471 | mior1001kenangan@gmail.com
whatsapp | telegram | LINE | wechat












Sunday, May 17, 2015

Hero of The Day: Mus


Photographer: Mior 1001kenangan
Berminat dengan perkhidmatan kami?
Anda semua dijemput untuk mengisi borang di SINI
atau hubungi:
Mior | 0125755471 | mior1001kenangan@gmail.com
whatsapp | telegram | LINE | wechat